Hoi Sin

Als je bij China Fantasy komt en bijv. Hon Son Ap besteld dan krijg je, naast je flensjes en eend, Hoi Sin saus bij. Het is een bijzondere en authentieke Chinese saus. Je kunt het kant en klaar bij de toko kopen, maar wij maken het zelf. Hoi Sin saus is een dikke stroperige donkere saus wat zowel hartig als zoet smaakt. Een echte smaakmaker en heerlijk over Dim Sum gerechten of (tip!) je spareribs BBQ.Er zit rijstazijn in, gefermenteerde zwarte bonen, sojabonen, sesamolie, knoflook, ietsie pietsie rode pepers, suiker, zout en water. Het vindt zijn oorsprong in de Chinese Kantonese keuken. Populariteit van deze saus is wereldwijd en maakt zelfs een belangrijk onderdeel van de Vietnamese keuken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *