Rioja Muga Reserva

Nu de winter in het land is, en wij richting de lente gaan, willen wij een toepasselijke wijn in de spotlight zetten wat ons laat verlangen naar het voorjaar. De Rioja Muga Reserva is een Spaanse wijn uit de La Rioja Alta gebied. De wijn bestaat uit 4 soorten druiven. Tempranilio (70%), Garnacha (20%), Graciano (5%) en Mazuelo (5%). De wijn is te typeren als rijk aan zacht aroma van fruit en vanille met zachte tannine en complexe ontwikkelde smaken als lichte tabak, gekonfijt fruit en ceder, welke zeer toegankelijk is met een milde afdronk. Deze wijn past zeer goed bij onze eendgerechten, lamskoteletten of ossenhaas in zwarte pepersaus.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *